Despre noi

companie

Art FM Office Services este o Companie românească, cu capital 100% privat, cu sediul central în București, România.

Istoric.

Am început în anul 2010 cu activități de construcții civile și industriale, amenajări interioare/compartimentări, completate în scurt timp cu realizarea tuturor tipurilor de instalații.

Din anul 2013 am început să livrăm și servicii de curățenie birouri, în special curățenie de întreținere pentru spații de birouri și depozite, inclusiv curățenie după constructor.

În 2016 am adăugat în oferta noastră de amenajări interioare și serviciul de asigurare a mobilierului de birou standard și custom.

La începutul anului 2020 am decis să ne reorganizăm pentru a respecta prevederile legislative în domeniul construcțiilor, conform OUG 114/2018 și OUG 43/2019, și să împărțim firma inițială, Art Facility & Management, în Art FM Office Concept pentru serviciile de construcții și fit-out, și Art FM Office Services pentru serviciile de curățenie birouri. Astfel putem răspunde mai bine solicitărilor clienților noștri.

Echipa Art FM Office Services a crescut constant cu oameni conștiincioși și implicați pentru a răspunde cu maximă seriozitate și flexibilitate nevoilor clienților noștri. 

Viziunea noastră

Să fim furnizorul principal al Companiilor din România care își doresc spații de lucru compartimentate funcțional, amenajate ergonomic, durabile, primitoare și curate.

Firma de curatenie birouri

Misiunea noastră

Să ne implicăm cu responsabilitate și respect pentru a oferi clienților noștri soluții adaptate nevoilor lor.

ART FM - Valorile noastre

Artă

Ne-am propus de la bun început să facem artă din orice proiect pe care îl realizăm. Ne angajăm să livrăm calitate, confort și siguranță.

Respect

Pentru noi, respectul nu este doar un cuvânt, este o valoare intrinsecă – baza parteneriatelor pe termen lung. Respectăm opiniile partenerilor noștri, tratăm cu respect fiecare proiect și cerem respect pentru timpul și munca noastră.

Transparență

Realizăm lucrurile corect și lăsăm totul la vedere. Suntem sinceri și corecți, de aceea nu ne ferim să lăsăm transparență în tot ceea ce facem.

Flexibilitate

Ne concentrăm pe nevoile clienților, îi înțelegem și căutăm soluții astfel încât să oferim și confort, nu doar o lucrare finalizată.

Muncă responsabilă

Oferim partenerilor noștri lucrări la standarde cât mai înalte, suntem atenți la detalii, avem curaj, inovăm și adoptăm o atitudine responsabilă. Toate acestea pentru că ne pasă, pentru că ne dorim clienți mulțumiți.

flori in ghiveci

Poveștile noastre

Începutul

”Am început activitatea în acest domeniu în urma absolvirii Universității tehnice de Construcții – București, cu gândul de a oferi servicii așa cum mi-aș dori eu să le primesc.”
Octavian Mădălin Popa, Fondator Art FM

Relația cu clienții

”<Pune-te în locul clientului> este regula noastră de aur. Clienții sunt foarte importanți pentru noi și depunem toate eforturile pentru a răspunde cât mai bine solicitărilor venite din partea lor.”


George Tihu, Director Comercial

Coordonarea echipelor

”Încă de la început, munca mea în Art FM mi-a oferit provocări în a găsi cele mai adecvate soluții, astfel încât clienții să fie mulțumiți, colegii mei care lucrează în locațiile clienților să fie mulțumiți, precum și conducerea Companiei să fie mulțumită.” Cristina Stănescu, Coordonator echipe agenți curățenie